Kinesiotape

Kinesiotape atorga estabilitat i suport als músculs i articulacions sense restringir el rang de moviment, basant la seva acció en l’estímul somatosensorial, alleujant el dolor.

El Kinesiotape està fabricat amb un percentatge molt alt de cotó, al voltant del 96% sent la resta de poliuretà i lliure de làtex. La cara posterior, està recoberta d’ un adhesiu hipoalergènic amb ones minúscules que eviten la sudoració i afavoreixen la transpiració, evitant així l’ acumulació d’ humitat a la zona i s’ estima que longitudinalment té una elasticitat del 140-160%, assemblant-se a l’ elasticitat de la pell, essent però un embenat rígid en direcció transversal.

El Kinesiotape o embenat neuromuscular és resistent a l’ aigua i permet un assecat ràpid, per la qual cosa és compatible amb el lavabo diari i amb la pràctica d’ activitats esportives aquàtiques, però està indicat per a un sol ús amb una durada d’ entorn dels 3-5 dies.

   

 

Kinesiotape

QUINS SÓN ELS SEUS EFECTES?
– Disminució del dolor.
– Millora del drenatge limfàtic i venós.
– Millora de la funció muscular i la capacitat de reeducar el sistema neuromuscular i propioceptiu per millorar la postura.
– Acceleració del procés de recuperació de lesions, per millora del tropisme i la nutrició dels teixits en els quals s’aplica.