ATLES Fisioteràpia - Centelles - Berta Noguera Barcons - Cita prèvia

Inici / Política de privacitat

Política de privacitat

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable

Berta Noguera Barcons
DNI: 33.959.907-Q

 

Contacte

Telf: 660 509 213
C/ de Vic, num. 46-48, 08540, Centelles
info@atlesfisio.com

 

Finalitat

1) Consultes i sol·licituds d’informació: Donar resposta a les consultes d’informació rebudes.
2) Sol·licituds de cita.

 

Legitimació

1) Consultes i sol·licituds d’informació: Per a les consultes que “Atles Fisioteràpia” rebi per correu electrònic té un interès legítim en atenció a l’interessat.
2) Sol·licituds de cita: Per a les sol·licituds de cita obtenim el consentiment de l’interessat al formulari de reserva de cita mitjançant el checkbox.

 

Conservació

1) Consultes i sol·licituds d’informació: Per a les consultes les dades es mantindran durant el període d’un any a partir de l’última confirmació d’interès. La resta de dades de caràcter personal es conservaran en compliment dels terminis legals establerts a la normativa aplicable.
2) Sol·licituds de cita: Per a les sol·licituds de cita les dades es mantindran durant el període d’un any a partir de l’última confirmació d’interès. La resta de dades de caràcter personal es conservaran en compliment dels terminis legals establerts a la normativa aplicable.

 

Procedència

1) Consultes i sol·licituds d’informació: El mateix interessat o el seu representant legal.
2) Sol·licituds de cita: El mateix interessat o el seu representant legal.

 

Destinataris

No es cediran dades a tercers. Excepte requisit legal, no es cediran les vostres dades per a cap altra finalitat diferent de la que s’hagi informat.

 

Transferències internacionals

No realitzem transferències internacionals amb les seves dades.

 

Drets

Accés, rectificació, oposició, supressió, limitació de tractament i portabilitat de les dades personals, com s’explica al corresponent apartat.

 

Informació addicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al desglossament d’apartats que li presentem a continuació (segona capa informativa).
Xarxes socials: Com a seguidor de les xarxes socials del centre, les dades que hagi facilitat a la xarxa social seran usades per interactuar amb vostè i mantenir un seguiment mutu dels nostres comptes. La comunicació es mantindrà sempre en el marc de la xarxa social triada, d’acord amb els seus termes i condicions i mentre segueixi sent seguidor/a del perfil corporatiu.

 

Informació general

La present Política de Privacitat té com a finalitat donar a conèixer les condicions que regulen la recollida i tractament de les seves dades personals per part de la nostra entitat per vetllar pels drets fonamentals, el seu honor i llibertats, tot això en compliment de les normatives vigents que regulen la Protecció de Dades personals.

 

De conformitat amb aquestes normatives, necessitem disposar de la seva autorització i consentiment per a la recollida i el tractament de les seves dades personals, de manera que a continuació, us expliquem tots els detalls del seu interès respecte a com es realitzen aquests processos, amb quines finalitats, quines altres entitats podrien tenir accés a les seves dades i quins són els seus drets.

 

Responsable. Qui és el Responsable del tractament de dades?

 

El responsable del Tractament de Dades és aquella persona física o jurídica, de naturalesa pública o privada, o òrgan administratiu, que sol o conjuntament amb altres determini les finalitats i mitjans del tractament de dades personals.

 

Li informem que Berta Noguera Barcons(en endavant “Atles Fisioteràpia”) és el titular de la web atlesfisio.com, amb DNI: 33.959.907-Q i domicili al C/ de Vic, num. 46-48, 08540, Centelles. Pot contactar per correu electrònic a info@atlesfisio.com.

 

Finalitat. Amb quina finalitat tractarem les seves dades personal?

 

A “Atles Fisioteràpia” tractem la informació que ens facilita per a gestionar les consultes d’informació rebudes.

 

La informació personal que ens faciliti a través dels correus electrònics i els formularis es mantindrà confidencial i protegida. En cap cas es destinarà o utilitzarà per a altres fins, no s’entregarà a terceres persones sense el seu consentiment, d’acord amb el que estableix el RGPD 679/2016 i la L.O. 3/2018. Per a complir amb les diferents disposicions legals, hem establert diferents nivells de seguretat per a protegir les dades personals que ens faciliti, havent adoptat totes les mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i manipulació d’aquestes dades personals.

 

A continuació li detallem els usos i finalitats previstes:

 

1) Consultes i sol·licituds d’informació: Donar resposta a les consultes d’informació rebudes.

2) Sol·licituds de cita.

 

Legitimació. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

 

La recollida i el tractament de les seves dades està legitimat sempre per una o diverses bases jurídiques, les quals detallem a continuació:

 

1) Consultes i sol·licituds d’informació: Per a les consultes que “Atles Fisioteràpia” rebi  per correu electrònic té un interès legítim en atenció a l’interessat.

2) Sol·licituds de cita:  Per a les sol·licituds de cita obtenim el consentiment de l’interessat al formulari de reserva de cita mitjançant el checkbox.

 

Conservació. Per quant de temps conservarem les seves dades?

 

Utilitzem les seves dades durant el temps estrictament necessari per a complir les finalitats indicades anteriorment. A continuació li detallem el temps que conservem les dades personals:

 

1) Consultes i sol·licituds d’informació:  Per a les consultes les dades es mantindran durant el període d’un any a partir de l’última confirmació d’interès. La resta de dades de caràcter personal es conservaran en compliment dels terminis legals establerts a la normativa aplicable.

2) Sol·licituds de cita: Per a les sol·licituds de cita les dades es mantindran durant el període d’un any a partir de l’última confirmació d’interès. La resta de dades de caràcter personal es conservaran en compliment dels terminis legals establerts a la normativa aplicable.

 

Procedència. Com hem obtingut les seves dades?

 

Visitar la web de “Atles Fisioteràpia” no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix.

 

“Atles Fisioteràpia” prohibeix expressament que menors de divuit anys facilitin dades personals sense el consentiment previ dels seus pares o tutors.

 

1) Consultes i sol·licituds d’informació:  El propi interessat o el seu representant legal.

2) Sol·licituds de cita: El propi interessat o el seu representant legal. Al formulari de sol·licitud de cita li demanarem el seu nom, cognoms, telèfon de contacte i l’adreça de correu electrònic.

 

Mesures de seguretat. Què fem per protegir les seves dades

“Atles Fisioteràpia” adopta les mesures organitzatives i tècniques necessàries per garantir la seguretat i la privacitat de les seves dades, evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, depenent de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposades.

 

Entre d’altres, destaquen les següents mesures:

 

   • Garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.
   • Restaurar la disponibilitat i l’accés a les dades personals de forma ràpida, en cas d’incident físic o tècnic.
   • Verificar, avaluar i valorar, de manera regular, l’eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives implementades per garantir la seguretat del tractament.
   • Seudonimizar i xifrar les dades personals, en cas que es tracti de dades sensibles.

 

Destinataris. A quins destinataris es comunicaran les dades?

 

Aquestes dades seran tractades per “Atles Fisioteràpia”. No es cediran dades a tercers. Excepte requeriment legal, no es cediran les vostres dades per a cap altra finalitat diferent de la que s’hagi informat. No realitzem transferències internacionals amb les seves dades.

 

Drets. Quins són els seus drets quan ens facilita dades?

 

La normativa vigent de protecció de dades l’empara en una sèrie de drets en relació amb l’ús que li donem a les seves dades personals. Tots i cadascun dels seus drets són unipersonals i intransferibles, és a dir, que únicament poden ser realitzats pel titular de les dades, prèvia comprovació de la seva identitat.

 

A continuació, us expliquem quins són els drets que l’assisteixen:

 

   • Sol·licitar el accés a les seves dades personals
   • Sol·licitar la rectificació de les seves dades
   • Sol·licitar la supressió o eliminació de les seves dades (dret a l ‘ «oblit»)
   • Limitar o oposar a l’ús que li donem a les seves dades
   • Dret a la portabilitat de les seves dades per a casos de serveis de telecomunicacions o internet.
   • Dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment
   • Dret a presentar una reclamació en matèria de protecció de dades davant l’Autoritat de Control: Agència Espanyola de Protecció de Dades

 

Com pot exercir els seus drets?

 

Per a l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició, portabilitat i retirada del seu consentiment, pot fer-ho de la següent manera:

 

Presencialment o per correu electrònic a:

Berta Noguera Barcons

DNI: 33.959.907-Q

C/ de Vic, num. 46-48, 08540, Centelles

info@atlesfisio.com

 

A més dels drets que l’assisteixen, si creu que les seves dades no s’estan recaptant o tractant d’acord amb la normativa vigent de Protecció de Dades, vostè podrà realitzar una reclamació davant l’Autoritat de Control, les dades de contacte indiquem a continuació:

 

Agència Espanyola de Protecció de Dades:

C / Jorge Juan, 6. 28001, Madrid.

E-mail: info@agpd.es

Telèfon: 912663517

Web: https://www.agpd.es

 

Consentiment i acceptació

L’acceptació del present document indica que vostè entén i accepta totes les clàusules de la nostra política de privacitat per la qual cosa autoritza la recollida i el tractament de les seves dades personals en aquests termes. L’usuari que faciliti les seves dades personals a través del correu electrònic de “Atles Fisioteràpia”, estarà proporcionant voluntàriament dades de caràcter personal. Als formularis de contacte aquesta acceptació es realitza mitjançant l’activació de la casella de verificació de la nostra Política de Privacitat.

Open chat
1
Hola!
Et puc ajudar?